BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem34 yıl sonra sandıkta kaldılar----

34 yıl sonra sandıkta kaldılar

34 yıl sonra sandıkta kaldılar
11 Nisan 2014 - 10:26 www.finansgundem.com

AK Parti 20 yıldır Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hakimiyet kuran Bucak aşiretini geride bıraktı.

Siverek deyince akıllara 'Bucak aşireti' gelir. AK Parti'nin Siverek'teki seçimden galip ayrılmasıyla da 34 yıl sonra ilk defa bir iktidar partisi belediyeyi almış oldu.
Haber 7'nin haberine göre; Siverek Belediyesi'ni 20 yıldan beridir yöneten Bucak aşiretinin temsilcisi, aynı zamanda eski belediye başkanı olan ve Demokrat Parti'nin adayı Ali Murat Bucak, AK Parti'nin adayı Resul Yılmaz karşısında kaybetti. 
AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın katkısının da büyük olduğu seçim zaferinde AK Parti'nin adayı Resul Yılmaz yüzde 46,7; DP'nin adayı Ali Murat Bucak yüzde 29,5 oy alırken BDP'nin adayı Metin Özbadem ise yüzde 22'lik bir oy oranına ulaştı.
Mazbatasını alarak göreve başlayan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada, ‘Siverek'te hiçbir kesimi dışlamadan, herkesi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışıyla hizmet gerçekleştireceğine dikkat çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)