BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin300 bin liralık elbise için kuyruk----

300 bin liralık elbise için kuyruk

300 bin liralık elbise için kuyruk
29 Aralık 2013 - 19:39 www.finansgundem.com

Öyle rahat göründüğüne bakmayın, genç kız üzerinde bir servet taşıyor…

Kahramanmaraşlı bir kuyumcunun ürettiği 78 bin parça altından oluşan 3 kilogram ağırlığındaki altın elbise, 300 bin liralık satış fiyatına rağmen 8 müşteri tarafından alındı.
Kuyumculuk şirketinin sahibi Ahmet Atakan, yaptığı açıklamada, kimsenin cesaret edemediği tasarımlar yaptıklarını ve özellikle Ege Bölgesi'nde satışa sunduklarını belirtti.
Yöresel takılara ağırlık verdiklerini, 6 ay önce de altın elbise tasarlamaya başladıklarını anlatan Atakan, son tasarımlarının da 22 ayar altından oluştuğunu dile getirdi. Altından yapılan elbiseyi 7 ustanın tek tek işleyerek 15 günde ortaya çıkardığını söyleyen Atakan, "Elbisenin şu andaki fiyatı 300 bin lira civarında" dedi.
 "Satamayız dedik ama..."
Altın kasalarında sakladıkları elbise satışının gayet iyi gittiğini anlatan Ahmet Atakan, "Satamayız dedik ama satışı da güzel oldu. Şu ana kadar 8 tane sattık. Siparişlerimiz var, yapmaya ve satmaya devam edeceğiz. Bu yıl sonuna kadar da toplam 10 tane altın elbise satmış olacağız. Ekonomik kriz herkesi etkilemedi, parası olan da çok memleketimizde. Bu elbiseyi almak için sırada bekleyenler de var. Ekonomik kriz, dolar ve altın fiyatındaki değişimler fark etmiyor, farklı bir şey yaptığınızda hepsini aşabiliyorsunuz " dedi.
Müşterilerini gizli tuttuklarını ancak talebin daha çok iş adamları ve aşiret ağalarından geldiğini dile getiren Atakan, elbisenin uzunluğuna, giyecek kadının kilosuna göre elbise fiyatının değiştiğini, 700-800 bin liralık yeni bir elbise üzerinde çalıştıklarını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)