BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3 Rus savaş gemisi boğazdan geçti----

3 Rus savaş gemisi boğazdan geçti

3 Rus savaş gemisi boğazdan geçti
02 Mayıs 2017 - 13:38 www.finansgundem.com

Rus Donanması'na ait iki savaş gemisi art arda İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Gemiye geçişi sırasında sahil güvenlik botu ve deniz polisi eşlik etti

Rusya'ya ait MB-304 borda numaralı savaş gemisi ile 913 borda numaralı mayın tarama gemisi 'Kovrovets' saat 09.00 sıralarında Marmara Denizi'nden İstanbul Boğazı'na girdi. Gemilere boğazdan geçişi sırasında sahil güvenlik ve deniz polis eşlik etti.

Rus savaş gemileri, boğazdan geçişini tamamlayarak Karadeniz'e açılacak.

Çanakkale Boğazı'ndan Rus çıkarma gemisi geçti

Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 152 borda numaralı 'Nikolai Filchenkov' adlı çıkarma gemisi, Ege Denizi'ne yol aldı.

Marmara Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na bugün saat 07.30'da giren Rus Donanması'nın Karadeniz filosuna bağlı, 152 borda numaralı 'Nikolai Filchenkov' adlı genel çıkarma gemisi, boğazda manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu döndükten sonra, saat 09.40'da, Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir Kalesi ile Kilitbahir Köyü'nde dağdaki 'Dur Yolcu' yazısı önünden geçen çıkarma gemisi, Ege Denizi'ne doğru yol aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)