BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem3. BDP heyeti İmralı'da!----

3. BDP heyeti İmralı'da!

3. BDP heyeti İmralı'da!
18 Mart 2013 - 11:06 www.finansgundem.com

Gözler bugün İmralı'da olacak. Üçüncü BDP heyeti İmralı'ya gitti

İmralı’ya gidecek üçüncü heyet ile ilgili bugün de sürpriz gelişmeler yaşandı. Haberciler heyetin gidişini Ataköy’de beklerken Öcalan’la görüşecek üç isim Mudanya’dan hareket ederek İmralı’ya gitti.
Abdullah Öcalan heyette BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın da olmasını isterken heyetteki diğer iki isim ise, ikinci heyette de yer alan,  Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder olarak belirlendi. İmralı tutanaklarının basına sızmasının ardından çeşitli çevrelerce suçlanan Altan Tan’ın üçüncü heyette yer almaması da dikkat çekti.
Bugün ise, herkes üç ismin Ataköy’den İmralı’ya gitmesini beklerken Öcalan’la üçüncü görüşmeyi gerçekleştirecek heyet herkesi atlatarak sabah saatlerinde Mudanya’dan adaya hareket etti.
Daha önce yapılan açıklamada Öcalan'la görüşmek üzere İmralı'ya giden Selahattin Demirtaş'ın bugün Hakkari'de düzenlenecek Nevruz kutlamasına katılacağı duyurulmuştu.
Öcalan’ın, üçüncü heyet ile yapacağı görüşmede “çatışmazlık ve PKK’lı grupların Türkiye dışına çıkışı” çağrılarına da yer verdiği öne sürülen Kürt sorununun çözümüne ilişkin “Yeni Yol Haritası” metnini BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş başkanlığındaki heyete teslim edileceği iddia ediliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)