BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem23 Nisan resepsiyonu başladı----

23 Nisan resepsiyonu başladı

23 Nisan resepsiyonu başladı
23 Nisan 2013 - 19:51 www.finansgundem.com

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in geleneksel olarak verdiği 23 Nisan Resepsiyonu bu kez protestosuz yapılıyor

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, konuklarını eşiyle birlikte konuklarını kabul ederken davete ilk gelen lider Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Çok sayıda CHP’li ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu’nun ardından Bekir Bozdağ salona girdi.
Başbakan Erdoğan İstanbul’a gitmesi nedeniyle resepsiyona katılmadı.
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ise babasının vefatı nedeniyle gelemedi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, yöneticiler ve milletvekilleriyle 19.15 sıralarında salona giriş yaptı.
Kılıçdaroğlu yaklaşık 10 dakika kaldığı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kürt sorunu ile Tutum belgesi hazırlayacaklarını belirterek bunu 4 Mayıs’ta yapılacak parti meclisi toplantısına yetişeceğini söyledi.
Bu belgenin yaşanan sürece ilişki partinin tutumunu göstereceğini belirten Kılıçdaroğlu, ayrıca 16 maddelik de demokrasi bildirgesi açıklayacaklarını buyurdu.
Kılıçdaroğlu, Gülseren Onanç’tan boşalan Genel Başkan Yardımcılığı’nın partide geniş bir değişim yapacağı iddialarının hatırlatılması üzerine ise boşalan koltuğun yerine atama yapılacağını söylemekle yetindi.
Kılıçdaroğlu’nun bu yanıtı büyük bir değim yapılmayacağını sinyali olarak yorumlandı.
TARİH BELLİ OLDU
Resepsiyona katılan Sırrı Süreyya Önder, PKK'nın çekilme süreci ile ilgili olarak mektup faslı bitti, artık görüşmeler BDP'liler üzerinden devam edecek dedi. BDP'li Önder, 25 Nisan'da Kandil'den yapılacak açıklamayla çekilmenin başlayacağını söyledi.
Ayrıca Önder, süreçte sıkıntı yok, taraflarda tam irade var diye de ekledi.
“BİRLİKLERİN ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL”
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, birliklerin sınırda çekilmesi söz konusu değil. 780 bin metrekare toprağın içinde her yerde güvenliği sağlamak için ne gerektiriyorsa o yapılıyor.
“SAVCI GÖREVİNİ YAPMIŞ“
Bahçeli’ye, Bursa mitinginde partililerin “Vur de vuralım. Öl de ölelim” sloganlarına “”Onun da zamanı gelecek” sözleriyle cevap vermesi üzerine açılan soruşturma soruldu. MHP lideri “Savcı görevini yapmış bunu yorumlamak olmaz” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)