BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro Ekonomi21 saatlik yol 7 saate iniyor----

21 saatlik yol 7 saate iniyor

21 saatlik yol 7 saate iniyor
24 Şubat 2013 - 17:12 www.finansgundem.com

İstanbul-Erzincan arası hızlı trenle 7 saate iniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin hızlı tren hedefinin gerçeğe dönüştüğünü belirterek, '"Bu sene Erzincan-Sivas arasını da ihale ediyoruz. Hızlı trenimiz Erzincan'a da gidecek. Artık hızlı tren yapılınca Erzincan-Ankara arası 2,5 saat, İstanbul-Erzincan arası 7 saate inmiş olacak. 7 saatte ver elini Erzincan" dedi.
İHALE NE ZAMAN?
Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Erzincan'ın 95. Kurtuluş Yıldönümü Şenlikleri'ne katılan Yıldırım, "Dünyada ülkeler krizden krizden krize koşarken, Türkiye krizler bir yana, dört nala yoluna devam etti. Türkiye'nin her tarafını bölünmüş yollarla donattık. Yolları böldük, milleti birleştirdik. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. 50 yıldır devam eden Türkiye'nin, Türk insanının hızlı tren sevdasını gerçeğe dönüştürdük. Bugün artık hızlı tren Ankara'dan Eskişehir'e, Ankara'dan Konya'ya ve bu yıl sonu da Ankara'dan İstanbul'a gidecek. Ankara-İzmir devam ediyor. Ankara-Sivas devam ediyor. Bu sene Erzincan-Sivas arasını da ihale ediyoruz" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)