BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2071'i hedef olarak koyduk ----

2071'i hedef olarak koyduk

2071'i hedef olarak koyduk
10 Şubat 2013 - 15:28 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, "Biz göremesek de bizden sonraki nesiller için şimdi yine önemli bir tarihi, 2071 yılını da bir hedef olarak koyduk" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümet olarak 2023 yılına, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümüne ilişkin çok yüksek hedefler belirlediklerini ve bu hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Biz göremesek de bizden sonraki nesiller için şimdi yine önemli bir tarihi, 2071 yılını da bir hedef olarak koyduk. Biz bu yolda da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yani torunlarımızın torunu, inşallah 2071’i farklı yaşayacak” dedi.
Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kayak Merkezi ile yapımı tamamlanan 41 tesisin toplu açılışını Erciyes’te düzenlenen törenle yaptı. Erdoğan söz konusunu tesislerin 123 milyon 327 bin liraya mal olduğunu belirterek, “Kayseri’ye ne yapsak az. Çünkü Kayseri dinamizmi, çalışkanlığı, başarıyla ülkemizin tamamına örnek olan bir şehir. Anadolu’da, Trakya’da kendi imkanlarıyla, kendi potansiyeliyle gelişmek, büyümek isteyen şehirlere Kayseri’yi örnek gösteriyorum. Enerji turizm, tarım gibi sadece bir sektöre sırtını dayamadan her alanda uluslararası çapta başarılar ortaya koyan Kayseri’nin başarılarıyla iftihar ediyoruz” dedi.
Bu tesislerle İç Anadolu’nun simgesi olan Erciyes Dağı’nın turizm alanında Türkiye’de ve dünyada önemli bir merkez haline dönüştürülmesi yolunda önemli bir adım atıldığına inandığını ifade eden Erdoğan, Kayseri’ye her türlü desteği vermeye devam edecekleri vurguladı.
“CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL’Ü YETİŞTİRMİŞ BİR KAYSERİ”
Başbakan Erdoğan sözlerine, seslendiği kalabalıktan gelen “Kayseri seninle gurur duyuyor” sloganları arasında şöyle devam etti:
“Kayseri kendisiyle birlikte çevresinde şehirleri de kalkındıran, onları da şevklendiren bir şehir. Kayseri sadece sanayi ve ticaretiyle değil turizm potansiyeli ve bir bilim yuvası, bir bilim merkezi olması hasebiyle de Türkiye’nin parlayan yıldızı. Selçuklu eseriyle, Osmanlı eserleriyle, şifahaneleriyle başta Erciyes olmak üzere tabi güzellikleriyle Kayseri turizmde artık farklı bir konuma yükseliyor. Son 10 yılda açtığımız üç yeni üniversite ile Kayseri’nin şu anda dört üniversitesi var; ikisi devlet, ikisi vakıf. Türkiye’ye Mimar Sinan’lar yetiştirmiş Kayseri, artık bilimde, sanatta, kültürde de öne çıkıyor. Siyasette, devlet idaresinde işte Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ü yetiştirmiş bir Kayseri. Kayseri tüm alanlarda elde ettiği başarıyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da ilgiyle takdirle izleniyor. İnşallah Kayseri’den aldığımız ilhamla Kayseri’nin hayır dualarıyla, desteğiyle Türkiye’yi büyütmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz.”
Erdoğan, hükümet olarak Türkiye’yi 2023 yılına, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümüne ilişkin çok yüksek hedefler belirlediklerini ve bu hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Biz göremesek de bizden sonraki nesiller için şimdi yine önemli bir tarihi, 2071 yılını da bir hedef olarak koyduk. Biz bu yolda da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yani torunlarımızın torunu, inşallah 2071’i farklı yaşayacak” diye konuştu.
Erdoğan açılışını yapılan eserler, hizmet ve yatırımların hayırlı olmasını dilerken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne destek veren tüm kurumlara da teşekkür etti. Konuşmasının ardından Erdoğan’a Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de kayak takımı hediye etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)