BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2023’te Türkiye’ye 7 milyon turist gelebileceği öngörülüyor----

2023’te Türkiye’ye 7 milyon turist gelebileceği öngörülüyor

2023’te Türkiye’ye 7 milyon turist gelebileceği öngörülüyor
13 Aralık 2022 - 17:16 www.finansgundem.com

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Başkan Yardımcısı Gorin, önümüzdeki yıl yaklaşık 7 milyon Rus turistin Türkiye'yi ziyaret edebileceğini belirtti.

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği'nin 19. kurultayında 2023 yılında Türkiye destinasyonundaki beklentileri hakkında konuşan, Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Başkan Yardımcısı Dmitriy Gorin, "İyi bir sezon olursa, Rus ve yabancı havayolu şirketleriyle yedi milyon turist gönderebiliriz. Dolayısıyla Türkiye, artan talep trendiyle bu yıla kıyasla iki milyon daha fazla turist almak için tüm imkanlara sahip. Buna istinaden (uçaklardaki) koltuk sayısını da bu rakama çıkarmak gerekiyor. Ek kısıtlamalar olmaz. Talep buna müsade ediyor" dedi.

Türkiye'nin 2022 yılında uluslararası ulaşımdaki kısıtlamalar ışığında en fazla talep gören ülke olduğunu anlatan Gorin, bu yıl sonu itibarıyla Türkiye'yi ziyaret eden Rus turist sayısının 7 milyonun üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini söyledi.

Gorin, "Rus ve yabancı havayolu şirketleri, sezon başında haftada 200 sefer düzenlerken yüksek dönemde bu 750'ye çıktı. Bu kota sayesinde yıl sonuna kadar Türkiye'ye en az 7 milyon, hatta daha fazla turist gitmiş olabilir" ifadelerini kullandı.

Kış sezonunda 1 milyon Rus turist bekleniyor

 

Avrupa hava sahasını kapattı: Türkiye'de Rus turist için rekor beklentisi

 

Rus turistlerin Avrupa'ya seyahatleri yüzde 95 azaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)