BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2022’nin en iyi havayolları----

2022’nin en iyi havayolları

2022’nin en iyi havayolları
07 Kasım 2022 - 11:42 www.finansgundem.com

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve dünyada az sayıda havayoluna verilen APEX World Class 2022 ödüllerinde bu sene sadece 7 havayolu ödüle layık görüldü.


Ticari amacı olmayan ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) Türk Hava Yollarını bir kez daha APEX World Class ve “2022 Yılı Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” ödüllerine layık gördü. 

APEX’in havayolu değerlendirmeleri, dünya çapında yaklaşık 600 havayolunda takriben 1 milyon yolcunun değerlendirmesi sonrası belirleniyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve dünyada az sayıda havayoluna verilen APEX World Class 2022 ödüllerinde bu sene sadece 7 havayolu ödüle layık görüldü. Ayrıca dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları, yolcu değerlendirmeleriyle bu yıl altıncı kez “Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi. APEX tarafından sunulan ödüller 26 Ekim Çarşamba günü ABD Kaliforniya, Long Beach’te gerçekleşen APEX/IFSA EXPO’da sahipleriyle buluştu.

GÜNTAY ŞİMŞEK'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

THY, Avrupa'da mesleki eğitim başlatıyor

 

THY, Kerkük seferlerini arttırıyor

 

Havayolu endüstrisinde şeffaflık dönemi

 

Havayolu şirketlerinde ‘birinci sınıf’ kriz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)