BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY, Kerkük seferlerini arttırıyor----

THY, Kerkük seferlerini arttırıyor

THY, Kerkük seferlerini arttırıyor
04 Kasım 2022 - 02:24 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları Bağdat Müdürü Hayrettin Gargı, 3 Aralık'tan itibaren İstanbul- Kerkük tarifeli seferlerin haftada ikiye çıkarılacağını söyledi.

Türk Hava Yolları (THY), Irak’ın Kerkük şehrine haftada bir gün olmak üzere haftalık uçuşların başladığını ve 3 Aralık'tan itibaren seferlerin haftada ikiye çıkarılacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları Bağdat Müdürü Hayrettin Gargı, her hafta perşembe günü bir uçağın Kerkük'e uçuş yapacağını, bunun 2022 Aralık ayının başına kadar devam edeceğini bildirdi.

Gargı, 3 Aralık 2022'den itibaren ise İstanbul- Kerkük tarifeli seferlerin haftada ikiye çıkarılacağını aktardı.

THY olarak Kerkük'ten kalkan "ilk uluslararası uçan havayolu şirketi" olma unvanını taşımaktan mutluluk duyduğunu belirten Gargı, Kerkük'te seferlerin aşamalı olarak artırılacağını ifade etti.

Kerkük Havalimanı sivil uçuşlara açıldı


Kerkük'te bulunan ve askeri üs olarak kullanılan Kerkük Havalimanı, 16 Ekim'deki törenle hizmete açılmış, 20 Ekim'den itibaren iç ve dış hat uçuşları başlamıştı.

Irak Sivil Havacılık Kurumu yaptığı yazılı açıklamada, Kerkük Havalimanı'nın tüm uluslararası standartlara uygun ve sivil uçuşlara hazır olduğunu belirtmiş, Kerkük Havalimanı'nın ülkedeki yolcu ve kargo taşımacılığına ciddi anlamda katkı sağlayacağını kaydetmişti. 

Kerkük'te gerilim tırmanıyor

 

Kerkük'te bayrak krizi büyüyor

 

Irak Ordusu, Kerkük Havalimanı'nı ele geçirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)