BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor2010-11 sezonu için tartışmalı mesaj----

2010-11 sezonu için tartışmalı mesaj

2010-11 sezonu için tartışmalı mesaj
29 Ekim 2013 - 13:26 www.finansgundem.com

Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin kazandığı kupa hakkında tartışılacak bir açıklama yaptı

Aydınlar, dün akşam Ataşehir’de Ülker Sports Arena’nın yanında açtığı seçim ofisinde yaklaşık 150 kadar kongre üyesiyle bir araya geldi.

Toplantıda üyeler çeşitli sorular sorarken Aydınlar da düşüncelerini büyük bir samimiyetle açıkladı ve gelecekle ilgili önemli mesajlar verdi. En önemli mesajı da 2010-11 senesiyle ilgiliydi. Aziz Yıldırım’ın HABERTÜRK’te yer alan açıklamalarıyla gündeme gelen kupanın Trabzonspor’a verilip verilmeyeceği konusu Aydınlar’a soruldu. Aydınlar, “O kupa bu gün orada ise benim TFF başkanı olduğum içindir” diye konuştu. Aydınlar’a kongre ile ilgili olarak da birçok sorular yöneltildi. Özellikle bu yarışta ne kadar umutlu olduğu sorusu sıkça tekrarlanınca Aydınlar, “Sandığa hakim olacağız her yerde olacağız seçimi de kazanacağız. Korku imparatorluğunu yıkacağız ve bunun için sonuna kadar çalışacağız” dedi.

ALEX’E İADE-İ İTİBAR
Toplantıda Alex ile ilgili sorular da geldi. Mehmet Ali Aydınlar'ın “Alex’e iade-i itibar vereceğiz” demesi herkeste büyük memnuniyet yarattı.

‘DENİZ TÜKENMİŞTİR’
Mehmet Ali Aydınlar, “Biz beton yapmayacağız. Biz sportif ne gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. Fenerbahçe dünyanın ilk 5 takımından biri olacaktır. Real Madrid’den Barcelona’dan farkı olmayacaktır” diye konuştu.

‘İFTİRA KAMPANYASI’
Başkan Aziz Yıldırım’ın üyelere dağıttığı kitapta yer alan önsözdeki suçlamalara Aydınlar, “Bir kitap yapmış iftira kampanyası yapıyorlar onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlık teklif etti şimdi hain oldum? Hep bir iftira kampanyası. Artık yeter uyanın arkadaşlar” ifadesini kullandı.

‘KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM’
Aydınlar, “Mükemmel bir yönetim kadrosu ile geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş TÜSİAD üyesi iş adamlarıdır. Ayrıca ben şunu belirtmek isterim ki ben hiç kimsenin adamı değilim” ifadesini kullandı.

‘DÜELLOYA HAZIRIM’
Başkan Aziz Yıldırım’a “Hodri meydan” diyen Mehmet Ali Aydınlar, “İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım” dedi.

‘ÜNİVERSİTE SENİN NEYİNE?’
Aydınlar, “15 gün kamp yapacağımdiye tesis yapılırmı? Ankara tesisleri, kolej zarar ediyor. Üniversite senin neyine? Neden F.Bahçe potansiyelini bir yere hapsetmeye çalışıyorsun? Dilekçe vermiş ona seviniyor. Elbette kabul edilecek. Sen teminatını nakit olarak nasıl yatıracaksın onu söyle” diye çıkıştı.

‘HEP KAVGA HEP KAVGA’
Mehmet Ali Aydınlar konuşmasını şöyle tamamladı: “Her yer ile kavga hep kavga. Uzlaşmacı işini bilen bir yönetimgelirse bundan sonra başka bir şey olmaz ama aksi durumda katlaya katlaya gideriz. Fenerbahçe bunları hak etmiyor” ifadesini kullandı.

CUMA GÜNÜ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Mehmet Ali Aydınlar, başkan adaylığıyla ilgili cuma günü basın toplantısı düzenleyecek.
 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)