BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem2 milyon esnafa 'Gezi' sorusu----

2 milyon esnafa 'Gezi' sorusu

2 milyon esnafa 'Gezi' sorusu
22 Temmuz 2013 - 06:39 www.finansgundem.com

TESK Başkanı Palandöken Türkiye çapında uyarı yazısı gönderdi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Türkiye çapında kayıtlı 2 milyon esnafa “Gezi Parkı eylemlerinde uğradığınız zararı tespit edin” yazısı gönderdi. Hürriyet’in haberine göre Esnafın eylemler nedeniyle yaklaşık 75 milyon liralık zarara uğradığı hesaplanırken, TESK Başkanı Bendevi Palandöken de Türkiye genelindeki tüm birliklere 19 Temmuz’da “Gezi Parkı yazısı” gönderdi. Palandöken gönderdiği yazıda, esnaftan şu isteklerde bulundu:
“TESK’e gönderilen yazıda Gezi eylemleri sırasında esnaf ve sanatkarın uğradığı zararların tespitine yönelik bir çalışma yapıldığı belirtilerek, bu konuda varsa bilgi ve belgelerin iletilmesi talep edildi. Bu bağlamda iliniz ve bağlı ilçeniz genelinde eylemler nedeniyle esnafın uğradığı zararın tespitine ilişkin bir çalışma yapılıp yapılmadığını bildirmeniz, ayrıca varsa konuyla ilgili bilgi ve belgeleri 31 Temmuz’a kadar TESK’e göndermeniz gerekmektedir.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)