BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor18'lik Bruma meğerse...----

18'lik Bruma meğerse...

18'lik Bruma meğerse...
06 Eylül 2013 - 10:33 www.finansgundem.com

18 yaşındaki yıldızın hangi özelliği yöneticileri şaşkına çevirdi

Galatasaray’da teknik heyet, Portekizli oyuncunun saha içi ve saha dışında yaşantısına dikkat etmesi için önlem almayı düşünürken, 18 yaşındaki yıldızın evli olduğunun ortaya çıkması memnuniyetle karşılandı.
Galatasaray’ın bu sezonki sansasyonel transferi Bruma, sadece yetenekleri ile değil özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekti.
18 yaşındaki genç yıldızın, evli olması ise sarı-kırmızılı yöneticileri önce şaşırtı, sonra ise rahatlattı. Teknik Direktör Fatih Terim, genç yıldız adayının kendini geliştirmesi ve geriye gitmemesi için sadece saha içi değil, saha dışında da profesyonel yaşantısına dikkat etmesi için bir dizi önlem almayı düşünürken, öğrendiği bu haber memnuniyet yarattı. Bruma’nın evli olduğunu öğrenen sarı-kırmızılılar, oyuncunun “Eşimi de en kısa sürede getireceğim ve kendimi sadece futbola vereceğim” sözlerini tebessümle karşıladılar.
Bir dünya yıldızı yaratmak için kolları sıvayan Terim ve kurmaylarının, Portekiz’in sömürgesi olan Gine-Bissau’da doğan ve daha sonra Portekiz’e göç eden Bruma’nın hayatını bütün ayrıntılarıyla inceledikleri de belirlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)