BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin17–18 Haziran'da Duygusal Zeka ile Denge ve Değişim Atölyesi ----

17–18 Haziran'da Duygusal Zeka ile Denge ve Değişim Atölyesi

17–18 Haziran'da Duygusal Zeka ile Denge ve Değişim Atölyesi
29 Mayıs 2019 - 11:16 www.finansgundem.com

bcc Turkey kurucuları Banu Koç Çakan ve Cem Atat, 17–18 Haziran 2019 tarihlerinde iş insanlarına yönelik “Duygusal Zeka ile Denge ve Değişim Atölyesi“ başlıklı bir program düzenliyor.

bcc Turkey‘nin iş dünyası profesyonellerine düzenlediği “Duygusal Zeka ile Denge ve Değişim Atölyesi“ 17–18 Haziranda Sofa Hotel Nişantaşı‘nda mesai saatlerinin ardından 19:00–22:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. İş insanlarının çalışma ve özel hayatlarını daha sağlıklı ve olumlu bir düzeye taşımayı hedefleyen program, Swinburne Üniversitesi işbirliğiyle dünyada duygu bilimine öncülük eden bilimsel araştırmaları gerçekleştiren Genos International‘in altyapısıyla gerçekleştirilecek. 

bcc Turkey Kurucu Ortağı, Endüstri ve Örgüt Psikoloğu, Genos Duygusal Zeka Mentoru ve İleri Eğitmeni Banu Koç Çakan, atölye çalışmasının genel kapsamına ilişkin olarak, “Hepimizin duyguları var ve kim olduğumuzdan, hangi mesleğe ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğumuzdan bağımsız olarak duygularımız yaşamlarımızı etkiliyor. Çünkü yaşamımızı davranışlarımız, davranışlarımızı ise duygularımız şekillendiriyor. Duygusal zeka, duyguların gücünü anlayabilme ve yönetebilme becerisidir ve geliştirilebilir. Duygusal zekası yüksek insanlar, kendileriyle olan ilişkilerinde daha memnun, iyi ilişkiler kurabilen, zor zamanları daha iyi yönetebilen ve yaşamlarını daha başarılı doyumlu geçirme konusunda şanslı olan insanlardır. Programa katılanlar duygusal zeka ile iç dengelerini kurma ve kişisel değişim için ilk adımı atma imkanına sahip olacaklar“ diyor. 

Atölye çalışmasının içeriği hakkında bilgi veren bcc Turkey‘in Kurucu Ortağı, Endüstri Mühendisi, Genos Duygusal Zeka Mentoru ve İleri Eğitmeni Cem Atat ise, ilk gün bireylerin kendilerini ve diğerlerini anlamalarına odaklanacaklarını, ikinci gün kişilerin kendilerini ve ilişkilerini nasıl yönetecekleri konusunda çalışmalar yapacaklarını kaydediyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)