BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin1,5 milyon kişi onu görmek için toplandı----

1,5 milyon kişi onu görmek için toplandı

1,5 milyon kişi onu görmek için toplandı
28 Temmuz 2013 - 16:28 www.finansgundem.com

Papa Françesko’yu görmek için 1,5 milyondan fazla kişi plajda toplandı

Brezilya ziyaretinin son gününde bugün Copacabana Plajı’nda bir gençlik ayini düzenleyecek Papa Françesko’yu görmek için 1,5 milyondan fazla kişi dünden itibaren uyku tulumlarıyla plajda kamp kurdu.
Copacabana’daki Dünya Gençlik Günü organizasyonunu düzenleyen Katolik gençlik örgütü, yılbaşı geceleri düzenlenen havai fişek gösterileri dışında böyle bir kalabalık görmeyen plajda 1,5 milyon kişi olduğunu açıkladı.
Copacabana en son 2006 yılında Rolling Stones konseri nedeniyle böyle bir kalabalığı ağırlamıştı. 18 Şubat’da yapılan konseri 1 milyon ila 1,7 milyon arasında kişinin izlediği bildirilmişti.
Papa’nın Copacabana’ya gelişi de bir rock konseri havasında oldu. Yüzbinlerce kişi Papa’yı çığlıklarla ve tezahüratlarla karşıladı.
Mavi ışıkla aydınlatılmış sahnede beyaz cübbesiyle dikkat çeken Papa Françesko’nun görüntüleri dev ekranlarla plajda toplanan herkese izletildi.
Papa’yı bekleyen yüzbinlerce genç samba şarkılarıyla dans ederken, havanın yağışı ve rüzgarlı olmasına dikkat çeken Françesko, “Bana hep Rio halkının soğuğu ve yağmuru sevmediği söylenirdi. Sizin inancınız soğuktan ve yağmurdan daha güçlü” dedi.
Papa karşılama töreni sırasındaki konuşmasında da Brezilya’daki diğer konuşmalarında olduğu gibi yine gençlere materyalizmden uzak durma ve Hz. İsa’yı hayatlarının merkezi yapma çağrısında bulundu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)