BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1400 Tarım Kredi marketinde etiketler değişti, indirim başlıyor----

1400 Tarım Kredi marketinde etiketler değişti, indirim başlıyor

1400 Tarım Kredi marketinde etiketler değişti, indirim başlıyor
14 Ağustos 2022 - 09:25 www.finansgundem.com

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürününde indirim başladı. 1.400 markette etiketler değiştirildi. Hafta başına kadar bütün ürünlerde indirimler devreye girmiş olacak.

Tarım Kredi'nin 30’un üzerinde temel ihtiyaç maddesinde yapacağı indirim başladı. Birkaç gün içinde indirimler rafa yansımış olacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak" dedi. Bazı ürünlerde çok ciddi indirim yaptıklarını söyleyen Aydın, özellikle tedariki daha rahat sağlanan ürünlerde daha yüksek oranlar uyguladıklarını bildirdi.

TEMEL GIDALARIN TAMAMI LİSTEDE

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin açıkladığı indirimli ürün listesine göre bir evin ihtiyacı olan temel gıda ürünlerinin tamamı listeye alındı. Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezinde indirim planlandı.

'ZARAR ETMEYECEĞİZ AMA KAR DA ETMEYECEĞİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın indirim yapılacağını duyurması sonrası Tarım Kredi Kooperatifleri'nin zarar edeceğine yönelik eleştirileri cevaplayan Aydın, maliyetler artsa dahi uzun süre fiyatları aynı şekilde tutmaya çalışacaklarını aktardı. Aydın, "Zarar etmeyeceğiz ama kâr da etmeyeceğiz. Burada finansal bir yapı kurduk. Aracıyı ortadan kaldırıp, üreticinin daha da fazla kazanacağı bir sistem inşa ediyoruz. Hem üreticiyi destekliyoruz hem vatandaşı ucuz gıdayla buluşturmaya çalışıyoruz. Diğer marketler tedarikçilerine 120 güne kadar ödeme yapıyor. Biz bunu 60 güne indirdik. Üreticiye nefes aldırıyoruz, burada finansal maliyet yaratmayarak oradaki avantajı vatandaşın lehine kullanıyoruz" açıklamasını yaptı.

CEP MARKETLER ARACILIĞIYLA UZUC GIDA SATILACAK

Sabah'tan Dilek Güngör'ün haberine göre kooperatif marketlerin 1.400'e yakın hizmet noktası var. 2022 sonuna dek sayı 2 bine çıkacak. Aydın, daha fazla vatandaşa ulaşmak için illerdeki kooperatif depolarında da cep marketler aracılığıyla ucuz gıda satacaklarını söyledi.

ET SATIŞI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kooperatif Marketler'de kasap reyonlarının da açılacağını bildirmişti. Bu konuda da çalışma yapıldığı biliniyor.

Et Süt Kurumu'nun (ESK) çalışması tamamlanınca Kooperatif Marketler'de et de satılacak. ESK, küçükbaş hayvan etinde yüzde 25 indirim yapmıştı. Büyükbaş hayvan etinin de önümüzdeki günlerde yüzde 30-35 indirimle satılması planlanıyor.

İşte Tarım Kredi'de yüzde 30 indirim yapılacak ürünler

 

Tarım Kredi marketlerinde kasap reyonu açılacak

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.14 Ağustos 2022 18:33

    BİMDE AYÇİKEK YAĞININ FİYATI AZ DA OLSA İNMİŞ TOZ SEKERİN FİYATI İSE YÜKSELMİŞ

  • Martaval14 Ağustos 2022 16:55

    Hep aynı palavra aylardır söylenen aslı astarı olmayan arap palavraları beyin özürlü enayilere söylenen hicbiseyin düştüğü yok aksine hemen hergün zam üstüne zam