BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem14 parmak izi araştırılsın----

14 parmak izi araştırılsın

14 parmak izi araştırılsın
01 Ocak 2014 - 04:21 www.finansgundem.com

Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek hükümete seslendi: Orduya kumpası çözmekte samimi iseniz, sahte belgelerdeki parmak izlerinin sahibini bulun

Ergenekon ve Balyoz davalarından hükümlü emekli Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek’in avukat kızı İrem Çiçek, “Eğer hükümet, orduya kumpas kuranları ve devletin içine yerleşen çeteyi bulma konusunda samimiyse işe İrtica İle Mücadele Eylem Planı adı verilen sahte belgenin üzerindeki 14 parmak izinin kime ait olduğunu, davalarda yer alan ‘gizli tanıkların’ kimler tarafından bulunduğunu ve verecekleri ifadelerin nasıl hazırlandığını bulmakla başlasın. Çetenin sırrı bunlarda gizli” dedi.



Hürriyet'te yer alan Toygun Atilla imzalı haberde, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın “Kendi ülkesinin milli ordusuna kumpas kuranlar bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir” sözleriyle ilgili açıklama yapan İrem Çiçek de ‘kumpas’ tartışmalarına katıldı ve şunları söyledi:

JANDARMA KRİMİNAL BULDU

“Jandarma Kriminal’in yaptığı parmak izi incelemesi sonucunda belge üzerinde ‘kime ait olduğu belirlenemeyen’ 14 parmak izi bulunmuştur. Bu parmak izlerinin kime ait olduğunun tespiti için kapsamlı bir araştırma yapılmamıştır. Ergenekon davasını yürüten İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nden, İrtica İle Mücadele Eylem Planı adlı belgenin fotokopisinde bulunan 14 parmak izinin kime ait olduğunun belirlenmesi için defalarca talepte bulunduk. Mahkeme bu talebimizi hiçbir zaman kabul etmedi. Eğer hükümet devlet içinde yerleşen bir çeteyi gerçekten bulmak istiyorsa işe bu 14 parmak izinin kime ait olduğunu bulmakla başlamalı. Çünkü bu parmak izlerinin sahipleri, bu belgeyi yazanlarla, ordusuna kumpas kuranlar aynı kişiler. Devlet içine yerleşen çetenin bir diğer izi de davalarda ‘yaratılan’ gizli tanıklarda saklı. Bu davalarda birçok gizli tanık ortaya çıktı. Bu gizli tanıklar kimdir? Nasıl ve kimler tarafından gizli tanık haline getirilmişlerdir? Kendilerine neler vaat edilmiştir? Ne pazarlıklarla bu yalanları söylemişlerdir. Bunların cevabı da devlet içindeki çeteye giden yolu açar.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)