BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem10 yılda ilk! Putin o toplantıyı iptal etti----

10 yılda ilk! Putin o toplantıyı iptal etti

10 yılda ilk! Putin o toplantıyı iptal etti
13 Aralık 2022 - 09:59 www.finansgundem.com

Rusya lideri Putin'in 10 yılda ilk defa geleneksel yıl sonu basın toplantısını iptal etmesi, “Ukrayna işgaliyle ilgili yorum yapmaktan kaçınmasının bir sonucu” olarak niteledi.


Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in bu yıl, geleneksel yıl sonu basın toplantısı yapmayacağını açıkladı. Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Putin’in özellikle yurtdışı gezilerinde sık sık basına konuştuğunu belirtti.

İptalin nedeniyle ilgili ayrıntı verilmedi.

Bu adımla Putin, 10 yılda ilk defa ülkede dikkatle izlenen basın toplantısını yapmayacak. Rusya lideri saatler süren bu toplantılarda geçen yılın değerlendirmesini ve gelecek yılın planlarını gazetecilerin soruları aracılığıyla televizyondan aktarıyordu.

Bazı kesimler, bu kararı “Putin'in Ukrayna işgaliyle ilgili yorum yapmaktan kaçınmasının bir sonucu” olarak niteledi. Rus liderin ordunun Ukrayna'da yaşadığı başarısızlıklarla ilgili eleştiriler almaktan kaçındığı için bu kararı aldığı yorumu yapılıyor.

Rusya’da şubat ayında başlayan Ukrayna işgali sonrası savaş karşıtı sesler yükselirken basın üzerindeki baskı da giderek artıyor.

Putin ve Aliyev, Ermenistan'la üçlü anlaşmayı görüştü

 

Erdoğan'dan Putin'e 30 kilometre mesajı

 

Putin'den nükleer uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)