BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknoloji1 Nisan şakası değil----

1 Nisan şakası değil

1 Nisan şakası değil
01 Nisan 2022 - 09:03 www.finansgundem.com

İlginç ürün 1 Nisan şakası gibi bugün ortaya çıkarıldı. Şaka değil, belki de gelecekte çok kullanılacak havayı temizleyen kulaklık

FINANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

1 Nisan’da ortaya çıkan haça temizleyen kulaklık şaka gibi yorumlansa da gerçek! Dyson'ın 6 yıldır üzerinde çalıştığı ürün tamamlandı. Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) insanların yüzde 90'ının kötü hava soluduğunu belirten bir araştırması sonrası başlayan arayış yeni ürünün ortaya çıkmasında etkili oldu.

Özellikle büyükşehirlerde yaşayan kişiler için önemli bir çözüm olduğu belirtiliyor. Tabi salgınlar ve solun yoluyla geçen hastalıkları da azaltacak bir ürün olarak gösteriliyor.

Dyson, Dyson Zone'u bu yıl içinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Havayı filtrelerle temizleyen ve ardından iki minyatür hava pompasıyla ağzınıza ve burnunuza yönlendiren kulak üstü gürültü önleyici kulaklık.

Kulaklı aynı zamanda telefon ile görüşme imkanı da sunacak. Ancak ürünün fiyatı, pil süresi başta olmak üzere nemli detaylar hale paylaşılmadı. Pil ömrünün 20 saat olması bekleniyor ancak fiyatı konusunda henüz bir bili bulunmuyor.

Hava kirliliği etkisini artırıyor: Can kaybı yükseliyor!

 

Marmaris'te erozyon ve kirlilik tehdidi

 

İstanbul'un hava kirliliği en yüksek 8 ilçesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)