BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor1 milyar euroluk adam!----

1 milyar euroluk adam!

1 milyar euroluk adam!
30 Mayıs 2013 - 20:41 www.finansgundem.com

Real Madrid Başkanı Perez takımdan ayrılması gündemde olan Ronaldo'nun satılık olmadığını söyledi

United'dan rekor bir bonservis ücreti ile İspanyol devine transfer olan Ronaldo geçirdiği dört sezonda tüm kulüp rekorlarını alt üst ederek adını Madrid tarihine altın harflerle yazdırdı. Takımda mutsuz olduğu dedikoduları ortada dolaşan Ronaldo ile Monaco, Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi takımların da ilgilendiği de basında geniş yer buluyor.
Biz satmayız, alırız!
Ronaldo'nun satılık olmadığını söyleyen Perez, Cadena Cope'ye yaptığı açıklamada, "Onu takımda tutmak için tüm gücümü kullanırım. Ronaldo'nun iki yılda daha sözleşmesi devam ediyor. O dünyanın en iyi oyuncusu. Onu bu takımın lideri ve sembolu. Ronaldo'nun ayrılması söz konusu değil. Bir milyar avro bile verseler satmayı düşünmüyorum. Biz zaten satmayız, oyuncu alırız. Ronaldo da zaten burada kupalar kazanmak istiyor." dedi.
Ronaldo'yu mutlu etmek için her şeyi yaparım
Portekizli yıldızın mutsuz olduğuna dair çıkan söylentilere de yanıt veren Perez, "Bu tip haberler duyuyorum. eğer o mutsuz ise bana gelsin. Onu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yaparım." ifadelerini kullandı.
Ronaldo 4 yıldır Altın Top ödülünü Lionel Messi'ye kaptırıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)