BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1 Mayıs'ın acı bilançosu----

1 Mayıs'ın acı bilançosu

1 Mayıs'ın acı bilançosu
02 Mayıs 2013 - 16:19 www.finansgundem.com

İstanbul'daki gaz bombasının yaraladığı 2 genç kız komada, İzmir'deyse 1 kişi öldü

İstanbul'daki gaz bombasının yaraladığı 2 genç kız komada, İzmir'deyse 1 kişi öldü.
İstanbul'da 1 Mayıs olaylarında Taksim'e çıkmak isteyen gruba polis müdahale etti. İlk kötü haber Tarlabaşı' ndan geldi. 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Dilan Alp polisin attığı gözyaşı kapsülü ile başından vuruldu. Dilan ameliyata alındı ve ardından yoğun bakımda tedavi gördü. Gecenin ilerleyen saatlerinde ikinci yaralama haberi bu kez İstanbul Okmeydanı'ndan geldi. 27 yaşındaki Meral Dönmez adlı atanmayan öğretmen adayı genç kızın yine aynı şekilde kafasına isabet eden bir gaz bombası kapsülü ile ağır yaralandığı ve genç öğretmen adayının ölüm riskinin bulunduğu ortaya çıktı. Bu sabah ise BDP 'li milletvekili Sırrı Süreyya Önder iyi haberi verdi. Solunum cihazı kapatıldı ve Dilan kendi nefes alıp vermeye başladı. Dilan bugün uyandı ve ailesine el salladı.
İzmir’deki 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına kortej haline giderken gruplar arasında yaşanan arbedede yaralanıp hastaneye kaldırılan İbrahim Kutluay, yaşamını yitirdi. 
Halkın Kurtuluşu gazetesi üyesi olduğu bildirilen 58 yaşındaki Kutluay’ın, taburcu edildiği evinde fenalaştıktan sonra tekrar hastaneye kaldırıldığı, bugün saat 12.00 sıralarında yaşamını yitirdiği bildirildi. İlk incelemede, kalp krizinden öldüğü ileri sürülen Kutluay’a, otopsi yapılacağı kaydedildi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 1 Mayıs'ta yaralanan 3 kişinin de örgüt üyesi olduğunu ve yapılan işlemlerin yerinde olduğunu açıkladı.
İşte Hüseyin Avni Mutlu'nun açıklaması:
1 Mayıs'ta yaralananların 3’ü de militandır. Dilan adlı kızımız da yaralıdır. Dilan örgüt üyesidir, marjinal grup üyesidir. Biz de kayıtları vardır. Çatışma içindedir. Tam bir radikal mensuptur. Yaptığımız hiçbir eksik ve yanlış işlem yoktur. Dünyanın ne kadar mahkemesi varsa, ülkemizde ne kadar mahkeme varsa müracaat edilebilir. Aldığımız karar kendi vicdanımda fevkalade doğrudur.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin03 Mayıs 2013 01:59

    vali ve emniyet müdürü hala yerinde derhal istifa ettirilmeli.polise halka karşı zulüm uygulattıkları için.