BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfa1 hafta dayanan telefon şarjı----

1 hafta dayanan telefon şarjı

1 hafta dayanan telefon şarjı
28 Şubat 2013 - 20:26 www.finansgundem.com

Kullandığınız akıllı telefonun bataryasının bir günde tükenmesinden mi şikayetçisiniz?

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri olan şarj kabusu üzerinde yıllardır kayda değer bir gelişme kaydedilemedi. Kimi şirketler güneş enerjisi veya kinetik enerjiyi cihaza uygulamayı planlarken, seri üretimde ünlü markaların bu teknoloji kullanan telefonlarına henüz şahit olamadık.
Ancak bir telefon var ki onu kullananlar telefonlarını prize bir hafta yaklaştırmak durumunda kalmıyorlar bile. Mobil Dünya Kongresi'nde ortaya çıkan ve Çin merkezli adı açıklanmayan bir şirketin tanıttığı telefonun ekranında kullanılan e-ink teknolojisi batarya ömründe kayda değer bir artış sağlıyor. Bugün için Amazon Kindle gibi e-kitaplarda kullanılan e-ink 'elektrik alanla pozisyonunu değiştiren ve ışığı yansıtan yüklü parçacıkları kullanan, böylece arka plan ışığına ihtiyaç duymayan, kağıt baskıya yakın sonuç veren panel teknolojisi' olarak tanımlanabilir.
Telefonlarında Full HD ve renkli ekran isteyenlere hitap etmeyen cihaz henüz prototip aşamasında olsa da, ilerleyen dönemlerde telefon üreticilerinin e-ink teknolojisini tercih etmesinde önemli bir rol oynayabilir.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)