Ana SayfaEmlakVade farksız 27 konut projesi---

Vade farksız 27 konut projesi

2 / 29
Vade farksız 27 konut projesi
24 Kasım 2015 - 07:22 www.finansgundem.com

YABANCIYA SATIŞLAR ARTACAK

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, Haziran sonrası konut sektöründe alım ve yatırım yapacakların kafasının karıştığı bir dönem olduğu­na işaret ediyor. Seçimlerin sonuçlanması ile birlikte son haftalar­da satışlarda bir canlanmanın olduğunu vurgulayan Çelik, seçim sonrası süreçte yabancıya konut satışında da iyileş­me beklediklerini belirtiyor. Çelik bu konuda şu değer­lendirmeyi yapıyor:

"Yabancı yatırımcı ürkektir, gri ortamlarda yatı­rım yapmayı sevmez. Hem tek parti hükümetinin gelmesi, hem de AK Parti hükümetinin ekonomi politikalarının bilinmesi, belirsizlik ortamını giderdi.

Özellikle Körfez yatırımcısının yatırım kararları hızlan­maya başlayacak gibi görünüyor. 2016'dan itibaren ya­bancı yatırımcının konut piyasasında daha fazla pozisyon ala­cağı bir döneme giriyoruz. Seçim sonrası ivmeyle birlikte, sektörde daha önce yılsonu için öngörülen 1.2 milyon adetlik konut satışı he­definin de üzerine çıkılabilir."

Tüm bu beklentiler ışığında biz de yatırımcı için fırsat gördüğü­müz İstanbul genelinde satışa sunulan 27 konut projesini sizler için araştırdık. İşte, bu projeler ve özellikleri...

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster