Ana SayfaEmlakTürkiye’nin yeni otel kralları---

Türkiye’nin yeni otel kralları

4 / 26
Türkiye’nin yeni otel kralları
07 Eylül 2012 - 17:43 www.finansgundem.com

MARKA OTEL SAYISI ARTACAK
Türkiye’de otelciliğin son derece hareketli olması, bu alana yönelik araştırma sayısının da artmasına yol açıyor. Nitekim Resort dergisinin yaptığı araştırmalara son olarak gayrimenkul değerleme şirketi İstanbul Gayrimenkul Değerleme’ninki (İGD) eklendi.
İGD’nin araştırması, Türkiye’deki konaklama tesisleri ve otel stoğunun 2012’de daha hızlı markalaşmaya başladığına dikkat çekiyor. 2012-2014 yılları arasında Türkiye genelinde hem uluslararası hem de yerli marka otellerin sayısının artacağına dikkat çekilen İGD araştırmasında şu görüşlere yer veriliyor:
“Türkiye’nin kıyı bölgelerinde 5 yıldızlı otel ve butik otel, Anadolu’da ise 3 ve 4 yıldızlı otel yatırımları ağırlıkla devam edecek. İstanbul ise hala lüks otel markalarının girmek istediği pazarlardan biri olacak. 2012 sonu itibariyle Türkiye’deki turizm işletme belgeli konaklama tesislerinin sayısı 3 bin 500’ün, yatak kapasitesi ise 670 binin üzerine çıkacak.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster