Ana SayfaPara PiyasaTürk markaları dünyada birinciliğe oynuyor---

Türk markaları dünyada birinciliğe oynuyor

5 / 5
Türk markaları dünyada birinciliğe oynuyor
21 Ağustos 2013 - 12:50 www.finansgundem.com

UKRAYNA’NIN LİDERİ
Viko, 2010 yılında girdiği Ukrayna’da anahtar priz sektörünün açık ara lideri. Viko Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın, sürekli iyileşmeyi iş yapma modeli haline getirmiş bir şirket olmanın bu başarıda etkili olduğunu söylüyor.
Logo, 1997 yılında girdiği Azerbaycan’da bilişim pazarında lider konumunda. Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, kendilerini liderliğe götüren etkenin pazara erken girip uzun yıllar yatırım yapmak olduğunu söylüyor.
Filistin, Irak ve Azerbaycan’da ilk üçe giren Staroil Petrolcülük’ün Genel Müdürü Erkan Pehlivan ise bu başarının nedenlerini “Reklam, kaliteli ürün, uygun fiyat anlayışı, müşteri odaklı vizyon, satış sonrası destek, standartlara uygun üretim, zamanında teslimat ve son kullanıcının ürünlerimizden sağlayacağı marjinal fayda anlayışı gibi etkenler” olarak sıralıyor. (Ekonomist)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster