Ana SayfaGündemTrump’la kritik 7 başlık---

Trump’la kritik 7 başlık

1 / 8
Trump’la kritik 7 başlık
11 Kasım 2019 - 08:50 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü ABD Başkanı Donald Trump’la kritik görüşme için yarın ABD’ye gidiyor. Cumhurbaşkanlığı kaynakları Erdoğan’ın çantasında, “Trump’ın yolladığı PKK/YPG’li terörist Mazlum Kobani’nin mektubu ve iade talebi”, “Suriye için ABD ile yapılan mutabakatta gelinen nokta”, “FETÖ dosyası”, “Halkbank davası”, “F-35’ler ve S-400’le ilgili süreç”, “ABD Temsilciler Meclisi’nin kararları”nın yanı sıra “Ticaret hacmi” gibi 7 ana kritik konunun bulunacağını vurguluyor. Ziyaret için özel bir ekip detaylı çalışma yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iptalin eşiğine geldiği, daha önce “Soru işaretlerim var” dediği ABD seyahatine yarın başlayacak. Ankara’dan Washington’a gidecek olan Erdoğan, çarşamba günü Beyaz Saray’da ABD Başkanı Donald Trump ile önce ikili ardından da heyetler arası bir görüşme yapacak. Erdoğan’a Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile çok sayıda üst düzey yetkilinin de yer aldığı geniş bir heyetin eşlik etmesi bekleniyor.

GÜNDEME ÖNCELİKLE BUNLAR GELECEK

Erdoğan’ın “İyi bir hazırlık yapıyoruz. Temennim odur ki gerçekten başarılı bir ziyaret olur” dediği ABD seyahatinde 7 ana başlıkta kritik konuları gündeme getireceği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre görüşmede ele alınacak konu başlıkları özetle şöyle:

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster