Ana SayfaYaşam-MagazinSağlıklı ürünler sektörü nasıl gelişiyor?---

Sağlıklı ürünler sektörü nasıl gelişiyor?

2 / 3
Sağlıklı ürünler sektörü nasıl gelişiyor?
15 Ocak 2018 - 17:00 www.finansgundem.com

Peki insanlar neden bu tür içeceklere yöneliyor? Dışarı çıkıp egzersiz yapmaktan daha kolay bir sağlıklı olma yolu olarak görüldüğü için mi? "Herkes kolay ve hızlı çözüm peşinde. Zorlukları ortadan kaldıracak bir şeyle insanlara gidebiliyorsanız çok iyi, ki biz de bunu yapmaya çalışıyoruz" diyor Hall. 

"Bu içeceklerin gerçek bir işlevi var; İngiltere'de bazı spor takımları, örneğin premier lig futbol takımları, egzersiz sonrası rafine şeker ve işlenmiş ürünlere başvurmaksızın vücuda enerji vermek için bu içecekleri kullanıyor." 

Peki, insanlar 'sağlıklı ürünlerden' sıkılıp yeni bir trend izlemeye başlarsa ne olur? 

Hall'a göre, "Sağlıklı ürünler içinde geçici moda olanlar da var. Her hafta yeni bir süper gıdanın piyasaya sürüldüğünü görüyoruz. Ama genel kavram olarak sağlıklı ürün kalıcı bir şey. İnsanlar ömrünü uzatmak istiyor. Bunun için de yaşam tarzımızı, yediğimizi, içtiğimizi daha dikkatli seçiyoruz." 

Bazıları aynı amaçla eskiye yöneliyor. LA Brewery'nin kurucusu Lousie Avery, 2000 yıl önce Çin'de içilen bir içecek olan 'kombuça'yı yeniden üretiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster