Ana SayfaPara PiyasaRamazan ayında öne çıkan hisseler---

Ramazan ayında öne çıkan hisseler

3 / 12
Ramazan ayında öne çıkan hisseler
24 Haziran 2014 - 08:02 www.finansgundem.com

MİGROS ÖNDE

Tablomuzda bu hisselere yer verdik. Tabloda yer alan hisseler, hem bu süreçlerde endeksin üzerinde performans sergiledi hem de negatif getirisi olan hisseler çalışmaya dahil edilmedi. Burada 2011 yılında özellikle geçen yıl borsanın Ramazan ayı öncesindeki bir ayda FED kararları ve Gezi Parkı olayları etkisiyle çok sert düşüşler yaşadığını hatırlatmak gerekiyor.

Bu açıklamayı yaptıktan sonra son beş yılın dördünde Migros’un yatırımcısına kazandırdığına dikkat çekelim. Son dönemde Euro’da yaşanana düşüşün de Euro kur riski olan şirketi olumlu etkilediği uzmanlarca ifade ediliyor.

Migros’u son beş yılın üçünde borsanın üzerinde artı getirisi olan 6 hisse takip ediyor. Bu hisseler ise Bim, CCİ, Kerevitaş, Pınar Et-Un, Uyum ve Ülker. Analistler, bu hisselerde yatırım yaparken Ramazan ayı beklentisinin yanında mali yapısına, son dönemdeki hisse performansına ve işlem hacmine de dikkat edilmesini tavsiye ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster