Ana SayfaGündemRakibimiz yok, dev pazar bizi bekliyor---

Rakibimiz yok, dev pazar bizi bekliyor

5 / 9
Rakibimiz yok, dev pazar bizi bekliyor
20 Ocak 2013 - 21:05 www.finansgundem.com

KALKINMA AJANSLARI BİZİ ALMANYA’YA ÇAĞIRIYOR
-İlk etapta kaç otobüs diyorsunuz? Ve bu sayı zaman içinde artabilir mi?
Mustafa Yıldırım:
Bizim düşüncemiz 50 otobüs. 50 otobüs gibi bir payla gireceğiz Pazara. Daha yeni Almanya’dan bir konfirme ajansıyla toplantı yaptık.  Oranın kalkınma ajansı ziyaret etti bizi. Ve hatta toplantıdan 2 gün önce de Almanya’nın bir radyosu ile röportaj yaptık. Onlar da benim bu konuşmamı yayınlayacaklar. Dolayısıyla, orada kalkınma ajansları teşvik ediyorlar ve bizim oraya gitmemizi istiyorlar. Türklerin yoğun olarak yaşadıkları Ruhr Havzası’nda özelikle Essen, Dortmund, Köln gibi, 1 milyon Türk’ün yoğun yaşadığı bir havzayla gireceğiz ve orada bir artıyla başlamış olacağız.  Oradaki vatandaşlarımızdan sürücülük alacağız. Almanya’da en ağır şey eğitim. Eğitimsiz olarak bu işe başlama şansınız yok. Biz o eğitimleri verecek düzeydeyiz ve lisansını alacağız. Almanya’da oturum aldıktan sonra, Almanlara otobüsçülük dersi vereceğiz.
-Ne kadarlık bir yatırım yapmayı planlıyorsunuz?
Mustafa Yıldırım:
Bu çok göreceli bir kavram. Yatırımı biz mi yaparız, başkalarına mı yaptırırız bilemiyorum. Başlangıçta en az 10 milyon euroluk bir yatırım… Biz boş gitmeyeceğiz, dolu gideceğiz ve istihdam yaratacağız. Orada teşvik edileceğimize inanıyorum ve Almanya’da karayolu taşımacılığını insanlara sevdirmek için gidiyoruz.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster