Ana SayfaOtomotivPandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı---

Pandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı

3 / 4
Pandemi döneminde ilginin arttığı karavanlarda fiyatlar da arttı
08 Nisan 2021 - 14:30 www.finansgundem.com

“KARAVAN PARK ALANLARI ÇOK KISITLI”

Fuara ziyarete gelen Gökhan Kubilay, “Çok önceden beri doğa sporlarına büyük merakım vardı. Uzun yıllar hep çadırlarda gezdim. Şimdi kızımı da doğa sporları akımına çektim. Birazcık daha konfora düşkün olmaya başladık. Ama bizdeki konfor karavan boyutundaki konfor. O yüzden çekme römork ya da motokaravan almayı düşünüyorum. Türkiye karavan üretiminde inanılmaz ilerledi. Karavanın gelecekte hem pandemi etkisi hem de kültürel değişimden dolayı çok popüler bir gezi ve tatil aracı olacağına inanıyorum. Tek ihtiyacımız olan karavancılığa biraz daha geniş yer ayırabilmek. Türkiye’de ne yazık ki karavan park alanları çok kısıtlı. Devletin ve toplumun buna biraz daha destek vermesi gerekiyor” dedi.

“EN ÇOK İLGİYİ 1 MİLYONLUK KARAVAN ÇEKİYOR”

Yüzde yüz yerli üretimin yapıldığı bir karavan üretim firmasında çalışan Yavuz Saraç, en çok ilgi gören modelin Oto 600 modeli olduğunu belirterek “Bunu özellikle özel isteyen müşterilerimize yapıyoruz. 150 metrekarelik ev size ne sunuyorsa bu modelin içerisinde de yaklaşık 15 metrekarelik bir alanda her şeyden yararlanabiliyorsunuz. Kendi enerjisini kendi görüyor, yüksek kapasiteli su haznesi var. Bu büyük model 1 milyon liradan başlıyor, üzerine eklenen opsiyonlarla fiyat ufak da olsa değişebiliyor. Çekme modellerimiz ise 100 bin liradan başlıyor. En çok alınabilen karavanımız ise İZZ 458 modeli, yani küçük çekme karavan. Bu karavan 4 kişilik. Kendi ısıtıcı sistemi ve buz dolabı var. Güneş paneli mevcut. Büyük karavanda sunulan şeylerin hepsi onda da sunuluyor. Sadece sunulan şeyler daha küçük bir ortamda oluyor” açıklamalarında bulundu.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster