Ana SayfaEmlakMiami’de gayrimenkul yatırımı zamanı---

Miami’de gayrimenkul yatırımı zamanı

3 / 20
Miami’de gayrimenkul yatırımı zamanı
07 Ağustos 2014 - 11:29 www.finansgundem.com

BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

ABD’de Miami emlak piyasasının nabzını tutan isimlerden biri de USCO Capital Group şirketinin kurucusu Süha Çolakoğlu. 25 yıllık profesyonel iş hayatının ardından 2011’de Amerika’ya yerleşen Çolakoğlu aynı zamanda amerikadaemlakalalim.com’un da kurucusu. Emlak ve yatırım danışmanlığı yapan Çolakoğlu, geçtiğimiz günlerde Amerika’nın emlak danışmanlığı devlerinden Fortune İnternational Group ile bir işbirliği yaptı. 23 ülkede, binin üzerinde satış danışmanıyla çalışan Fortune İnternational’ın Türkiye, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu ülkelerindeki temsil hakkını USCO Capital aldı.

Fortune İnternational’ın halen Miami’de 3.5 milyar dolarlık bir emlak portföyü var. Bu portföyde ‘condo’ denilen rezidanslardan ‘single family house’ denilen bağımsız villalara ve ticari ofislere kadar yüzlerce proje bulunuyor. Süha Çolakoğlu, bu işbirliği sonrasında Miami’nin en çok ilgi gören 10 projesini ve yatırımcılara sunduğu avantajlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster