Ana SayfaGündemİş dünyası hain saldırıyı lanetledi---

İş dünyası hain saldırıyı lanetledi

11 / 14
İş dünyası hain saldırıyı lanetledi
29 Haziran 2016 - 10:39 www.finansgundem.com

Teröre karşı tüm hükümetler ortak hareket etmek sorumluluğundadır

  28 Haziran 2016 gecesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde meydana gelen terör saldırısı, yıllardır ülkemizde yaşayan hain düşüncelerin ve ekilmeye çalışılan kötülük tohumlarının bir devamı olarak yine tüm halkımızı derin bir üzüntüye boğmuştur. Türkiye İMSAD olarak, bu saldırıyı lanetliyoruz. 

  Bu saldırı, son dönemlerde yaşanan diğer tüm saldırılardan farklı olarak, meydana geldiği yer dolayısıyla yalnızca Türk halkını değil, tüm dünya halklarını hedef almıştır. Sivilleri hedef alan bu saldırı hiçbir vicdan, inanç, düşünce sistemi ve ahlakla bağdaşmamaktadır. İnsanlığın geleceği, yalnızca bir milletin elinde değil, tüm dünyanın ortak sorunudur. Bu nedenle tüm hükümetler insanlıkla bağdaşmayan bu olaylara karşı ortak hareket etme sorumluluğundadır. 

  Hiçbir tesellisi olmayan terör olaylarına sivil birlikler ve halk olarak ancak tek vücut olduğumuzda karşı koyabilir ve güçlenebiliriz. Ekonomik, siyasi ve sosyal refaha ve milletçe huzura kavuşmanın yegâne temeli, sahip olduğumuz ortak değerlere sımsıkı sarılmaktan, barış ve kardeşlik üzerine kurulu ahlaki temellerimizi korumaktan geçmektedir. 

  Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne zarar vermeye çalışan ve halka korku salmayı amaçlayanlar asla başarılı olamayacak, tarihte her zaman yazdığı gibi kötüler ve kötülük sonunda kaybedecektir. Daha güzel bir dünya ve mutlu bir geleceğe olan inancımızı hiçbir kötülüğün yıkamayacağını belirtir, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tüm yurdumuza başsağlığı ve yararlılara acil şifalar dileriz. 

 

F. Fethi Hinginar

Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye İMSAD

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realite29 Haziran 2016 11:21

    sadece kendi dümenine bakan..her fırsatta büyüyen..hiç bir düşünce üretmeden her iktidarın emme basma tulumba adamı olan..halkı hep politik ajite cümlelerle idare eden..samimiyetsiz sivil toplum örgütleri..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster