Foto GaleriGündemYeni 'tosuncuk' vakasında inanılmaz detaylar: Temizlikçi kadını bile dolandırmışlar!

Yeni 'tosuncuk' vakasında inanılmaz detaylar: Temizlikçi kadını bile dolandırmışlar!

3 / 8 Yeni 'tosuncuk' vakasında inanılmaz detaylar: Temizlikçi kadını bile dolandırmışlar!
09 Aralık 2022 - 14:18

YENİ TOSUNCUK VAKASINDA İNANILMAZ DETAYLAR

Sabah'tan İlhan Demircioğlu'nun haberine göre; Yeni tosuncuk vakasında mağdurlar da rakamlarda büyüdü. Mağdurların avukatı Av. Berivan Yaralı "Türkiye'nin birçok yerinden telefon ve mailler alıyoruz. Bize başvuranların dışında dolandırılıp da başvurmayan çok sayıda insan olduğunu tahmin ediyorum. Organize bir düzen ile karşı karşıyayız. Yaklaşık bir buçuk yıl paraları düzenli ödenmiş ancak Ekim ayında büyük vurgunu yapıp ortadan kaybolmuşlar.

Kredi çekenler arabasını satanlar borç alanlar eşinin altınlarını bozduranlar yani çok sayıda mağdur var. Bu işin Konya ve İstanbul bağlantıları da var. İstanbul da İ.Y. İsimli şahıs neredeyse tüm bağlantıların içinden çıkıyor. Ersin P'in kullandığı arabanın adresi de İ.Y, ye ait Ekim ayında Ersin ve Erdem P'in annesine ait Samsun'daki iki tane ev de İ.Y. ye satılıyor yani her taşın altından İ.Y. çıkıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster