Foto GaleriYaşamYaz kilolarından kurtulmanın 7 yolu!

Yaz kilolarından kurtulmanın 7 yolu!

2 / 11 Yaz kilolarından kurtulmanın 7 yolu!
03 Eylül 2021 - 11:07

CNN Türk'teki habere göre; Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman “Hem pandemi hem de tatil sürecinde alınan fazla kilolarla vedalaşmak sağlığımız açısında son derece önemli. Ancak kilo vermeye çalışırken sağlığı ciddi şekilde tehdit edebilen şok diyetlerden mutlaka uzak durun. Sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazanarak ve her gün bir saat tempolu yürüyüş yaparak fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz” diyor.

Abur cuburdan uzak durun

Yoğun kalori barındıran, fast-food yiyecekler, kızartılmış, etli veya hamurlu besinler yerine taze sebze içeren yemekleri tercih edin. Gün içerisinde hazır paketlenmiş atıştırmalıklardan mutlaka uzak durun. Onun yerine evde; kızartma yerine fırınlama veya buğulama yöntemiyle pişireceğiniz sebzelere yoğurt ekleyerek hafif mezeler yapabilirsiniz. Baharatlarla da zenginleştireceğiniz bu lezzetli mezeler hem sağlıklı atıştırmalık olarak gün içerisinde sizi aç bırakmayacak hem de kilo vermenize yardımcı olacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster