Foto GaleriGündemYangın bölgesinde flaş gelişme! Yağmur sevinci!

Yangın bölgesinde flaş gelişme! Yağmur sevinci!

8 / 8 Yangın bölgesinde flaş gelişme! Yağmur sevinci!
07 Ağustos 2021 - 18:59

BÖLGEDE SAĞANAK BAŞLADI

Isparta'nın Sütçüler ilçesinde, yangının devam ettiği Çandır Yazılı Kanyon bölgesinde sağanak etkili olmaya başladı. Şiddetli yağmur, bölgede 6 gündür orman yangınını söndürme çalışmalarına katılanları sevindirdi. Orman yangını, sarp ve dik yamaçlı alanlarda devam etmesi nedeniyle kontrol altına alınamıyordu. Bölgeye akşam saatlerinde ise Ukrayna'dan gece görüşlü 3 helikopterin getirilmesi bekleniyor.

(Milliyet - CAN AROK - CİHAT ASLAN)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azılı solcu08 Ağustos 2021 15:42

    yiğit gazeteci bilime inanan dine ve onun öğretilerine bilimsel olmadığı için dua ,inanç,ibadet gibi yobaz ve gerici düşüncelere karşı çıkan kahraman gazeteci sayın METİN UCA  son 10 yıl istatistikleri ve ağustos ayı olması sebebiyle yağmur yağmıyacak demiş ve bu yağmur yağmamıştır.yurttaşları kandırmayın.ortada bilim denen bişey var.yağdı diyosanız da bu bir montajdır.hiç kimse ama hiçkimse bana antalyada yağmur yağdığını ispat edemez.eden olursa alnını karışlarım.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster