Foto GaleriYaşamUzmanı tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Uzmanı tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

11 / 11 Uzmanı tarih verdi: İstanbul'a ne zaman kar yağacak?
02 Ocak 2024 - 14:07

"KAR SEVİNCİNİ RATINGE DÖNÜŞTÜRME ÇABASINDA OLABİLİRLER"

İnsanların kar sevincini hızla ratinge, tıklanmaya ve paraya dönüştürme çabasında olabilirler. Hatta asılsız paylaşımları yazılım robotlarına dahi yaptırıyor olabilirler, yani umurlarında olmaz gerçekten kar yağıp yağmadığı, bu uyarı ile hayatını planlayan birilerinin olup olmadığı…

Meteoroloji ile biraz ilgilenenler dahi bilir ki 30 gün sonrasına dahi tahmin üretilir. Bazı sektörel ürünler 90 güne kadar bir şeyler söyler. Ancak bunlar farklı amaçlarla kullanılan ticari tahminlerdir. Tutarlılık beklentisi de buna göredir.

Doğru bilgiyi kamu yararı gözeterek ulaştırmak ve uyarı kültürü geliştirmek medyanın önemli işlevlerinden biri olsun isteriz. Ülkemize yaklaşan her soğuk sisteme “İstanbul’a kar geliyor” dersek, 10 vakanın 1’inde 2’sinde bu gerçekleşir ama kalanlar için kimse dönüp bu gereksiz uyarılarla ortalığı karıştıranlardan hesap sormaz.

Kar yağışı hayatımızı, sosyal yaşamımızı ve yüzlerce sektörü direkt etkileyen ve insanların mutlulukla karşıladığı güzel bir hava olayı olduğu için biraz da heyecanlanmak normal kabul edilebilir. Her tarafta bilgi kirliliği varken ayırt edici olabilmek zor, yine de bunu hava durumunda başarabiliriz.

Havalar önce ısınıyor, ardından yurda yaklaşacak soğuk sistemle mevsim kışa dönecek görünüyor. Gelecek güncellemeleri ve hava tahminlerini paylaşmayı sürdüreceğiz, hepimize yeniden iyi yıllar."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster