Foto GaleriGündemUsta oyuncuya veda... Ünlü isimlerden Yıldız Kenter paylaşımları

Usta oyuncuya veda... Ünlü isimlerden Yıldız Kenter paylaşımları

6 / 29 Usta oyuncuya veda... Ünlü isimlerden Yıldız Kenter paylaşımları
18 Kasım 2019 - 12:40

Aysegül Aldinç:

Ah Yıldız Hanım'cığım... Duyunca içimden bi şey koptu. Çok üzgünüm... Sizden geriye olağanüstü bir kariyer (sahnede izleme şansı olmayanlar için de ayrıca üzgünüm. Bizim nesil şanslıydık bu anlamda da...) hocaların hocası olma özelliğiniz, disiplin ve dirayetin kadın adı ve kulaklarımızdan silinmeyecek 'caniko' hitabınız ve buralara sığmayacak çok fazla olumlu özellik kaldı. Yıllar önce kariyerimi oluşturma heyecanım içerisinde kendime yön bulmaya çalışırken ve babamın buna izni olmadığı için kararsız kalışımı ifade ettiğimde; 'bırak yağsın yağmur, ıslansın saçların' deyişinizi hiç ama hiç unutmadım. 

Sevgili kometim, burçdaşım; yağmurlar yağdı, ıslandı saçlarım, hâlâ varım; beni kendime getiren ne özel bir andı, ne muhteşem bir yol göstericiydi o sözünüz. Ve yine yıllar sonra saygıdeğer rahmetli eşiniz Şükran Güngör, yine rahmetli, canlar canı Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la 'Güle Güle' filminde; onu takip eden dönemde de 'Aşk ve Gurur' dizisinde sizinle aynı sahneleri paylaşmak onurunu yaşadım. Çok üzgünüm... Mekânınız cennet, ruhunuz şâd, Türk tiyatrosunun başı sağ olsun.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster