Foto GaleriGündemUkrayna'dan talepleri ne? İşte Putin'in barış şartları!

Ukrayna'dan talepleri ne? İşte Putin'in barış şartları!

6 / 9 Ukrayna'dan talepleri ne? İşte Putin'in barış şartları!
01 Nisan 2022 - 10:31

NEO-NAZİ GRUPLARI

Putin, Ukrayna hükümetini neo-Nazi grupların güdümünde olmakla suçluyor. Siyasi gözlemciler ise bu iddiayı temelsiz buluyor Ancak Vladimir Putin, bu suçlamaları yaparak Hitler'in Sovyetler Birliği'ne saldırısıyla ilgili güçlü anıları canlandırmaya ve doğu Ukrayna'daki Rus ayrılıkçılara yönelik saldırılarla paralellikler kurmaya çalışıyor. Nazi suçlaması, büyükanne ve büyükbabası İkinci Dünya Savaşı'nda Nazilere karşı savaşan Yahudi bir aileden gelen Ukrayna lideri Zelenskiy'ye kişisel bir hakaret gibi gelebilir. Lottaz, "Nazilikten arındırma"nın muhtemelen "rejim değişikliği için kullanılan Rus jargonu" olduğunu, ancak Ukrayna kuvvetleri savaştıkça ve Rus birliklerinin ilerlemesini durdurdukça bu ihtimalin daha da uzaklaştığını söylüyor.

Rusya itibarını korumak için Zelenskiy'nin iktidarda kalmasını kabul edebilir, ancak direnişte kilit rol oynayan aşırı sağcı Azak Taburu'nun ulusal muhafız birliğinden çıkarılmasında ısrar edebilir. Lottaz, bunun "küçük bir adım" olacağını ve "muhafız birliklere zarar vermeyeceğini" söylüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster