Foto GaleriYaşamTürkiye beyaza büründü

Türkiye beyaza büründü

19 / 23 Türkiye beyaza büründü
19 Ocak 2022 - 04:15

MALATYA

Kent merkezinde kar yağışı etkisini göstermeye başlarken bazı vatandaşlar korunmak amacıyla otobüs duraklarına sığındı. Malatya Büyükşehir Belediyesi ise karla mücadele ekiplerini hazır hale getirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında karla mücadele çalışmalarıyla ilgili toplantıları yaptıklarını bildirdi.

Noğay, 13 ilçe, 718 mahalle ve binin üzerinde mezrada teyakkuz halinde olduklarını , " Yaklaşık 500 noktada arkadaşlarımız her türlü hazırlığı yaptılar, teyakkuz halindeler. Vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin ve hastalarımızın hayatlarında herhangi bir sıkıntı olmaması için ilgili kurum ve kuruluşlarla gerekli tedbirleri aldık. Meteoroloji, ilimiz için turuncu uyarıda bulundu. Turuncu uyarıdan dolayı aldığımız tedbirlere ek tedbirler ekledik. Şu anda sahada yaklaşık 400 adet aracımız ve 850 personelle teyakkuz halindeyiz. 10 bin tonun üzerinde tuzumuz var." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster