Foto GaleriYaşamTırnaklardaki bu belirtiler ciddi hastalıkların işareti olabilir!

Tırnaklardaki bu belirtiler ciddi hastalıkların işareti olabilir!

13 / 13 Tırnaklardaki bu belirtiler ciddi hastalıkların işareti olabilir!
05 Aralık 2022 - 16:00

NE ZAMAN DOKTORA GİTMELİ?

Dr. Nyanda, "Muhtemel nedenleri ortadan kaldırdıktan sonra tırnakta düzelmeyen değişiklikler fark ederseniz, her zaman bir uzmanından değerlendirme almanızı öneririm" diyor. Bu nedenle, maniküre ara verirseniz, temizlik yaparken eldiven giyip, sık sık tırnaklarınızı nemlendirir ve sağlıklı bir diyet yaparsanız ve yine de tırnaklarınız soyuluyorsa, işin özüne inmek için doktorunuzla görüşmeniz önemlidir.

Aynı şekilde, tırnaklarınızda başka değişiklikler (renk değişikliği gibi) fark ederseniz ve nedenini bulamıyorsanız dermatoloğunuza görünün. Dr. Curtiss, "İnsanların tırnaklarında da melanom olabilir" diyor.

Dr. Nyanda, "Tırnaklarınızın, altta yatan sorunlara kadar içeride olup bitenlerin dışsal bir temsili olabileceğini bilmek ve bunu fark edip uygun tedaviyi aramak adına bu farkındalığa sahip olmak çok önemlidir" diyor. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster