Foto GaleriYaşamTanısı konulamayan belirtiler o hastalığın sinyali olabilir!

Tanısı konulamayan belirtiler o hastalığın sinyali olabilir!

8 / 9 Tanısı konulamayan belirtiler o hastalığın sinyali olabilir!
25 Eylül 2022 - 19:47

İNSANI FİZİKSEL ETKİLERİ YORUYOR

Vücudun normal işlevlerinden kaygı duyma: Hipokandriyazis olan bir kişi için normal olan kalp atışı, terleme, bağırsaklardaki hareketlilik gibi vücudun normal biyolojik hareketleri ciddi bir hastalık veya ciddi bir hastalığın habercisi olabilir.

Biyolojik ufak değişimlerden büyük korku duymak: Küçük bir kesik, hapşırma, burun akıntısı gibi durumlar hastalık hastalığı olan kişilere sanki çok büyük bir problemmiş veya büyük bir problemin habercisiymiş gibi gelir.

Sürekli olarak kendini kontrol etme: Kişinin her an hasta olabilirim düşüncesi ile sürekli vücut belirtilerini kontrol etmesidir. Bazı kişiler devamlı olarak kalp atış hızlarını ve ritmini sürekli olarak kontrol ederken bazıları belirli bir hastalığa yakalanmaktan aşırı endişe duyarlar ve üst üste farklı semptomlar gösterdiklerini düşünüp sürekli olarak kendilerini analiz ederler.

Sık sık doktora gitmek: Kişi herhangi bir sebep olmadan sadece korkuları sebebi ile sık sık farklı doktorlara gider, tahliller yaptırır, röntgenler çektirir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster