Foto GaleriGündemSuni değil gerçek kar! Denizli'de kayak keyfi

Suni değil gerçek kar! Denizli'de kayak keyfi

3 / 3 Suni değil gerçek kar! Denizli'de kayak keyfi
15 Ocak 2023 - 12:08

Kayak için Denizli'den gelen Ufuk Tarakçıoğlu, uzun zamandır sezonun açılmasını beklediklerini belirterek, "Bugün sezonu açtık. Çok mutluyuz. Gördüğüm kadarıyla çevre illerin hepsinden yoğun bir talep var buraya." dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden gelen Meliha Rendeci, eşiyle birlikte kayak yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Tesisin bu kadar aktif olacağını düşünmemiştik. Biraz tedirgin geldik ama çok güzel ve eğlenceli, sıcacık bir ortam var. Bu deneyimi herkesin yaşaması gerekiyor." diye konuştu.

Aydın'dan gelen Güllü Yıldız da yıllardır kayak merkezine geldiğini ve her zamanki gibi güzel bir atmosferin olduğunu dile getirdi.

Merkezde 7 yıldır kayak eğitmenliği yapan Abdullah Yılmaz ise ülke genelinde yeteri kadar kar yağışı görülmediği için birçok kayak merkezinin suni karla çalıştığını, buna rağmen doğal karla kayak yapmak isteyenleri Denizli'ye beklediklerini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster