Foto GaleriGündemStar Wars yıldızı korona virüsten hayatını kaybetti! Korona olan ünlü isimler

Star Wars yıldızı korona virüsten hayatını kaybetti! Korona olan ünlü isimler

10 / 22 Star Wars yıldızı korona virüsten hayatını kaybetti! Korona olan ünlü isimler
01 Nisan 2020 - 11:39

HARVEY WEINSTEIN

Tecavüz ve cinsel saldırıdan suçlu bulunan Hollywood’un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein’in korona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

68 yaşındaki yapımcının 23 yıllık cezası açıklandıktan sonra gönderildiği Riker Adası Cezavi'nde hastalandığı öğrenilmiş ve Weinstein hastaneye kaldırılmıştı.

Weinstein, korona’ya yakalandığı belirlendikten sonra ABD’nin Buffalo şehri yakınlarındaki Wende Islah Evi'nde karantinaya alındı.

Cezaevi’nden yapımcının durumuyla ilgili doğrulama ya da yalanlama yapılmazken cezaevinde iki kişide korona virüse rastlandığı belirtildi.

23 yıl hapis cezasına çarptırılan Weinstein’in Riker Adası’ndayken virüsü kaptığı düşünülüyor.

Şimdi en az 38 kişinin enfekte olduğu New York’ta, virüsün görüldüğü Rikers Adası da dahil olmak üzere tedbir amaçlı geniş çaplı bir çalışma yürütülüyor.

New York’taki Rikers Adası’nda bulunan kötü şöhretli cezaevinde sadece 2 gün kalan Weinstein, Rikers Adası Hapishanesi'nden maksimum güvenlikli Wende Islah Evi'ne edilmişti. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster