Foto GaleriGündemSevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler

Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler

6 / 6 Sevgililer Günü'nde evde yapılabilecek sürprizler
12 Şubat 2021 - 14:02

EVDE PİKNİK YAPIN

Piknik denilince aklımıza hep bahar havası ve yemyeşil çimlerin üzerinde keyifli anlar gelir ancak şubat ayında böyle bir şey pek mümkün değil. Mevsimin soğuğunu bahane etmeye gerek yok! Yeter ki piknik yapmak isteyin. Evinizin salonuna kocaman bir alan açın ve bu alana bir piknik sofrası kurun. Piknik sofranıza kokulu mumlar, loş ışık ve kısık seste şarkılar eşlik edebilir.

NOSTAJİ YAŞATIN

Bütün anılar üzerinde uzun uzun konuşmak veya o güne kadar ilişkinize dair hediyeler, mektuplar vs. ile geçmişe yolculuk yapmak için en uygun mekanlardan birisi ev! Tanıştığınız günden itibaren yaşadıklarınızı, biriktirdiğiniz güzel anıları ona hatırlatacak şeyler yapın.

ŞİİR TAKVİMİ HAZIRLAYIN

Şiir takvimini yapmak için öncelikle büyük bir kartona ihtiyacınız olacak daha sonra bu kartonun üzerine ayları ve günleri özenle sıralayın. Her günün üzerine minik, renkli not kağıtları ile sevgilinizin hoşuna gidecek aşk sözleri, şiirler yapıştırın. Her yeni güne sevgiliniz sizin aşk sözleriniz ve aklında siz varken başlayacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster