Foto GaleriYaşamŞaşırtan sonuç: Hangi kan grubunun IQ’su daha yüksek?

Şaşırtan sonuç: Hangi kan grubunun IQ’su daha yüksek?

4 / 4 Şaşırtan sonuç: Hangi kan grubunun IQ’su daha yüksek?
06 Mart 2022 - 22:03

"DİĞER KAN GRUPLARI…"

Diğer kan grupları incelendiğinde ise 0 kan grubunun ikinci olacak şekilde öne çıktığı görülüyor. Ortalama olarak AB grubunun altında kalsa da elde edilen verilere göre hafızanın daha güçlü olduğuna dair veriler elde edildi. Ayrıca 0 kan grubuna sahip kişiler, sakin tavırlarıyla yönetim konusunda öne çıkıyorlar. Yüksek hafıza düzeyleri sayesinde öğrenme sürecinde kolay kavrama yeteneklerine sahip olabiliyorlar.

A kan grubuna sahip kişiler ise listede üçüncü sırada yer alsa da temkinli olmaları ve sorunlarla karşılaştıklarında analiz süreçleri sayesinde öne çıkıyorlar. Çalışkanlık seviyeleri tüm IQ seviyelerinde yükselmeyle sonuçlanarak açığı kolayca kapatabiliyorlar.

B kan grubuna sahip kişiler ise ilişkilerde iyi olan ve yüksek EQ (duygusal zeka) ile öne çıkabiliyorlar. Ayrıca sanat dallarında da yüksek yetenekler geliştirebildikleri bildiriliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster