Foto GaleriYaşamSahte DNA uzmanı Bülent Uygun'u çarptı!

Sahte DNA uzmanı Bülent Uygun'u çarptı!

4 / 7 Sahte DNA uzmanı Bülent Uygun'u çarptı!
04 Mayıs 2022 - 09:24

Bu olaydan 4-5 ay sonra arsa sahibi olacaklarına inanan mağdurlara "vergi affı geldiği için kişi başı 50 bin lira ödeme yapılması yeterli, daha az maliyete arsayı temin edeceğim" diyen Ulaş Birihan'a yine elden 160 bin lira daha ödeme yapıldı. Bununla da yetinmeyen dolandırıcı Bülent Uygun'a Büyükçekmece ve Çeşme'de bulunan iki ayrı arsayı alması için de telkinde bulundu. İkna da etti. Uygun arkadaşları aracılığı ile yine elden 125 bin dolar ve 88 bin 850 lirası bankadan olmak üzere toplam 488 bin 850 lira daha para verdi.

EŞİNİN EVİNİ SATMIŞ!

Mağdurlar, geç de olsa yaptıkları araştırma neticesinde Ulaş Birihan'ın başkalarını da dolandırdığını öğrenmeleri üzerine şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında şüphelinin eşinin evini satarak onu bile dolandırmasının dışında aynı yöntemle onlarca kişiyi daha dolandırıp hakkında davalar olduğu belirlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster