Foto GaleriGündemRusya'nın konuştuğu saldırı: Putin'i suçladı!

Rusya'nın konuştuğu saldırı: Putin'i suçladı!

6 / 7 Rusya'nın konuştuğu saldırı: Putin'i suçladı!
13 Mart 2024 - 15:18

43 yaşındaki Volkov bir süredir güvenlik gerekçesiyle Rusya dışında yaşıyordu ve geçen ay hapishanede ölene dek Navalni’nin özel kalemiydi. Navalni öldüğü sırada siyasi gerekçelerle verilen 19 yıllık hapis cezasını yaşıyordu. Volkov da Rusya’da siyasi amaçlarla yöneltilen suçlamalarla karşı karşıya. Volkov, geçen yıla kadar Navalni’nin Yolsuzlukla Mücadele Vakfı’nın başkanıydı ve AB’ye Rusya’ya yönelik bazı ambargoların kaldırılması çağrısı yapılan mektuplara imza attığının ortaya çıkmasından sonra istifa etmişti. Litvanya Dışişleri Bakanı Gabrielius Landsbergis “saldırganlar bu suçun hesabını verecek” dedi.

Volkov, hastaneden evine döndükten sonra, sosyal medyada kolu askılı bir şekilde paylaştığı videoda saldırganın et döveceği kullandığını söyledi ve “kelimenin tam anlamıyla beni bir şnitzele dönüştürmek istiyordu” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster