Foto GaleriGündemPutin katılmayı planlıyor ama... Rusya’yı G20’den atma planı!

Putin katılmayı planlıyor ama... Rusya’yı G20’den atma planı!

3 / 9 Putin katılmayı planlıyor ama... Rusya’yı G20’den atma planı!
23 Mart 2022 - 16:06

RUSYA'YI G20’DEN ÇIKARMANIN YOLLARI ARANIYOR

Amerikalı kaynaklara dayandırılan haberlere göre ABD ve Batılı müttefikleri, Rusya'yı G20'den çıkarmanın yollarını arıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre G20 üyesi ülkeler çoktan kendi aralarında Rusya’yı saf dışı bırakmanın yollarını tartışmaya başladı. Hatta dün Polonya’nın ABD'ye bunu resmen bildirdiği de konuşulanlar arasında. Polonya’nın bu teklifine ABD’nin sıcak baktığı iddia edildi.

Polonya ve ABD arasında gerçekleşen bu görüşmeden sonra ABD’li bir yetkili şu açıklamayı yaptı: "Polonya’nın bu duruşuyla ilgili gerekli bilgileri aldık. Henüz bu konuda bir kararımız olmasa da Polonya’nın bu talebini doğru ve geçerli buluyoruz.” Batı dünyası Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle birlikte sayısız yaptırımı devreye soktu. Genellikle ekonomik olan bu yaptırımların bir kısmı Rusya’nın diplomatik olarak da yok sayılması ve dünya genelindeki önemli birliklerde yok sayılmasını öngörüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster