Foto GaleriYaşam'Profesör çiftten 55 milyonluk vurgun' iddiası!

'Profesör çiftten 55 milyonluk vurgun' iddiası!

8 / 8 'Profesör çiftten 55 milyonluk vurgun' iddiası!
02 Ocak 2024 - 08:34

DARBE ÇAĞRISI PAYLAŞIM İDDİASI

Hikmet Gürbüz'ün eşi ve avukatı Sermin Gürbüz, Fatma Füsun ve Mehmet Ersoy çiftinin para topladıkları 2016 yılının başından itibaren 2018 yılının şubat ayına kadar sürekli olarak her ay yurt dışına giriş-çıkışları olduğunu Füsun Ersoy'un sürekli olarak karşılıksız para gönderdiği Tolga Batur Yaşar (Axel Vivian) isimli kişiyle de aynı tarihlerde Avrupa'nın farklı şehirlerinde aynı mekanlar yer bildirimi yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına ilişkin görselleri de dosyaya sundu. Müşteki avukatı Sermin Gürbüz, dava dosyasına sunduğu dilekçesinde Tolga Batur Yaşar'ın sosyal medya hesabında yayınladığı bir fotoğrafta 15 Mayıs 2016'da "Türküz ve kazanacağız. Hesaplaşma zamanı geliyor. Hazır olalım dostlar şeklinde" paylaşım yaptığını kaydetti.

Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Avukat Sermin Gürbüz tarafından, Fatma Füsun Ersoy'a Tolga Batur Yaşar'ın (Axel Vivian) sorulması üzerine, Ersoy cevap vermek istemeyerek susma hakkını kullandı. Avukat Gürbüz ise, "Bu olayın arkası ve yurt dışına gidiş-gelişler ve dolandıran kişilerin yurt dışı bağlantıları araştırıldığında bu kişilerin FETÖ örgütüyle bağlantılarının olup olmadığı tespit edilmelidir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster