Foto GaleriGündemSuudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!

Suudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!

10 / 10 Suudi Prenslerin hapishanesi 'Altın Kafes'te bir gün!
28 Kasım 2017 - 15:25

GÜNLERİNİ NASIL GEÇİRİYORLAR? ŞERKİTLERİYLE İLGİLENEBİLİYORLAR MI?
Oğlunun patronu içeride olan Suudi bir doktor ise "Yaşadıklarımız bir kabus" diyor. Sorgular sırasında acilen kalp doktorlarının çağrıldığına dair dedikodular dolaştığını belirtiyor. İçeridekilerin cep telefonlarına el konduğu için ancak odalardaki telefonlardan konuşabiliyorlar. İşlerinin aksamaması için birçok iş adamı ziyaretçi kabul ediyor. Bize eşlik eden eskortların seçtiği bir şüpheli sorularımızı yanıtlıyor bu kez: "Zamanımın çoğunu odamda, avukatımla dosyamı konuşarak geçiriyorum" diye anlatırken, gözü televizyondaki maçta. "Ailemle her gün telefonda konuşuyorum ama buraya gelmelerini istemiyorum".
Bu kişinin davasına ilişkin detayları almamız mümkün olmuyor. Ziyaretimiz sona ererken, Ritz Carlton'daki yetkililer oteldeki "konukların" yıl sonuna kadar serbest bırakılacağını umduklarını belirtiyor. Tanınmış bir Suudi yatırımcı ise, Prens Muhammed'in bu dönemi bir an önce kapatacağına inanıyor: "Çünkü bu süreci devam ettirirse, sorular sorulmaya devam edecek." (Fotoğraf temsili bir fotomontaj)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster